Betalingen


Bij JustforKeepers kunt u uw aankopen op verschillende manieren afrekenen. Wanneer u uw bestelling definitief wilt maken dan kunt u een keuze maken uit verschillende betaalwijzen. Veilig betalen vinden wij bij Just4Keepers belangrijk. De betalingen verlopen bij ons via Pay.nl en wordt er gebruik gemaakt van SSL beveiligde verbindingen. Via deze weg willen we dat onze klanten op een veilige wijze betalingen bij Just4Keepers kunnen doen. Bij Pay.nl is het mogelijk om de volgende betaalwijzen te gebruiken;

iDeal :

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich bij JustforKeepers niet te registreren of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen.

Paypal :

Betaalt u liever met PayPal? Dat kan ook bij JustforKeepers. PayPal wordt wereldwijd geaccepteerd en kan zowel voor nationale als internationale betalingen worden gebruikt. Heeft u geen Pay-account bij PayPal dan kunt u kiezen om per creditcard te betalen. Betalingen worden meteen verwerkt, sneller dan overschrijvingen van bank naar bank.

Direct betalen per bankoverschrijving

Wilt u als klant liever geen gebruik maken van de aangegeven betaalmethoden dan kunt u het bedrag ook handmatig overboeken. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een email met daarin de gegevens van de bestelling. Aan de hand van deze gegevens kunt u handmatig het bedrag overboeken. De bestelling wordt verzonden zodra het bedrag op de rekening is gestort. Dit duurt in verhouding wel trager dan de betaling via iDeal of Paypal. De betalingsgegevens van Just4Keepers NL zijn :

Rekeningnummer: 31.79.91.140
BIC: RABONL2U
IBAN: NL56RABO0317991140

Om de bestelling en betaling snel en goed te laten verlopen graag bij betaling het factuurnummer vermelden.

Bancontact/Mister Cash :

Bancontact/Mister Cash is een betaalsysteem in België. Het is vergelijkbaar met iDeal in Nederland. JustforKeepers biedt hiermee klanten uit België de mogelijkheid om de producten via dit betaalsysteem af te rekenen. Het betalen met Bancontact/Mister Cash is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

Sofort Banking :

Ook met SOFORT Banking kan er bij JustforKeepers online betaalt worden. U gebruikt hiervoor uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt.

Sofort Banking is : – Geen registratie, – snel en – veilig

GiroPay :

Aan klanten uit Duitsland heeft JustforKeepers ook gedacht. Klanten uit Duitsland kunnen hun producten afrekenen met de betaalmethode GiroPay.
GiroPay is de Duitse iDeal. Net als bij iDeal kunnen GiroPay klanten hun producten betalen via de eigen bank wat er dus voor zorgt dat het een eenvoudig en veilige betaalmethode is.

Billink :

Billink biedt de betaalmethode ‘webshop achteraf betalen’ een betaalgemak voor uw klant door achteraf betalen met acceptgiro en garantie. Bij elke transactie via Billink bekijkt Billink of u als klant gemachtigd bent ‘achteraf te betalen’.

Overboeking :

De naam van deze betaalmethode zegt het al… bij de keuze voor overboeking regelt uw de betaling via bankoverschrijving. Uw ontvangt de betalingsinformatie direct op uw scherm of per e-mail. Nadat de order is betaald wordt u order verwerkt en verstuurt.

Your Gift :

Dé cadeaukaart die je nooit meer vergeet! YourGift Cards zijn te besteden bij meer dan 6000 restaurants, warenhuizen, wellnesscentra, kledingwinkels, parfumerieën, online shops en onze eigen webshop. Een Giftgard is er voor iedere doelgroep. Dat is YourGift!

Afhalen? :

Wilt u afhalen, dan kunt u bij ons contant afrekenen, maar ook pinnen via Izettle

Zoals u ziet biedt Justforkeepers NL u vele mogelijkheden aan om uw product(en) af te kunnen rekenen.